Få hjälp med städtjänster

Hej bloggen! Återigen är det måndag, varför går alltid helgen så fort? Tur att jag har lite att se fram emot den kommande veckan, bland annat ska jag till Ikea och köpa lite nytt till lägenheten. I veckan kommer dessutom Pigges Städservice flyttstäda min gamla lägenhet i Helsingborg, det är alltså min sista vecka med lägenheten innan de nya hyresgästerna flyttar in.

Till att börja med kan jag uppdatera er nya läsare, jag flyttade under förra veckan till min nya lägenhet. Tack vare min fantastiska familj tog flytten inte lika lång tid som jag hade tänkt, det sista blev färdigt i helgen. Eftersom jag hade räknat med att det skulle ta längre tid kommer lägenheten stå tom i en vecka innan de nya hyresgästerna flyttar in. Anledningen till att de inte kan flytta in under veckan är för att flyttstädningen genomförs i slutet av veckan, jag har nämligen anlitat Pigges Städservice för att få deras professionella hjälp med städ i Helsingborg. Det är något jag bestämde redan innan jag började flytta, eftersom jag trodde att flytten skulle ta längre tid ville jag inte behöva stressa med flyttstädningen. Jag valde att vända mig till just Pigges Städservice för att jag hade hört mycket bra om dem sedan tidigare, en vän till mamma har tidigare fått hjälp av dem och rekommenderade mig att göra detsamma. Som sagt har de inte genomfört städningen än, så jag kan tyvärr inte prata något om deras arbete och resultatet av städningen. Ifall ni skulle vilja ha ett inlägg om det också kan jag skriva det när städningen väl är genomförd. Om ni skulle vilja veta mer om företaget i sig och deras arbete med städ i Helsingborg kan ni klicka er vidare på länken i början av inlägget, då kommer ni till deras hemsida och kan läsa vad de har skrivit.