Jag hade inte energi över till flyttstädningen

God eftermiddag, god eftermiddag! Hoppas ni mår bra och att både er dag och vecka har varit bra än så länge. För att det ska bli ännu lite bättre tänkte jag skriva ett inlägg till er, ett inlägg som ni förhoppningsvis kommer gilla. Min tanke är att jag ska berätta för er om Ren & Snabb Städ, vilket är företaget som hjälpte mig med flyttstäd i Falun när jag flyttade. Ni kan läsa mer här om blir intresserade av att veta mer om dem.

När jag för ett par veckor sedan flyttade till min nya lägenhet var det mycket som behövde göras, det var mycket som behövde packas men även mycket som skulle rensas ur och slängas. När det väl var färdigt var det bara att ta hjälp av min familj för att flytta alla mina flyttlådor och mina möbler, det var en process som tog mycket mer tid än vad jag hade tänkt mig. Därför var det skönt att jag redan innan hade hört av mig till det här företaget för att få hjälp med flyttstäd i Falun, det behövdes verkligen. Efter att vi hade flyttat över allt mitt och min förra lägenhet stod helt tom var även jag och min familj tömd på energi. Det är mycket mer energikrävande att flytta än vad man till en början tror, därför är jag väldigt glad att jag redan hade hört av mig till det här företaget för att få deras hjälp. På så sätt slapp jag lägga ut ännu mer energi, jag kunde istället spara den energin till att packa upp allt i den nya lägenheten. Att ta hjälp av det här företaget med flyttstäd i Falun gjorde även att lägenheten blev riktigt ren och fin, min hyresvärd godkände den och jag kunde fokusera helhjärtat på min nya bostad.